IKEA FAMILY

IKEA
Stát se členem Přihlásit se

Ochrana osobních údajů v IKEA

Věrnostní klub IKEA FAMILY

Odesláním registračního formuláře IKEA FAMILY souhlasíte s podmínkami členství a s tím, aby společnost IKEA Česká republika, s. r. o., IČO: 27081052, zpracovávala vaše osobní údaje, které jste vyplnil/a v tomto formuláři v souvislosti s vaší účastí v klubu IKEA FAMILY a také, aby společnost IKEA Česká republika, s. r. o., zpracovávala údaje o vašich nákupech za účelem poskytování vybraných nabídek.

Potvrzujete, že jste informován/a o svých právech vyplývajících ze zákona č. 101/2000 Sb. včetně toho, že poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, že máte právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu a další práva vyplývající z § 21 tohoto zákona. Souhlas udělujete na dobu do jeho odvolání, nejdéle však po dobu vašeho členství v klubu IKEA FAMILY. Souhlas lze kdykoliv odvolat na adrese: Privacy officer, IKEA Česká republika, s. r. o., Skandinávská 15a, 155 00 Praha 5-Zličín. Zpracování může být prováděno manuálně nebo automaticky, a to i prostřednictvím třetích osob. Osobní údaje člena klubu IKEA FAMILY budou zaevidovány v databázi klubu IKEA FAMILY.

Údaje zpracovávají společnosti: Quant Marketing Company Ltd, 77 St Martins Lane, London WC2A 4NN, Velká Británie, provoz databáze členů IKEA FAMILY; Adastra, s.r.o., Benešovská 8, 101 00 Praha 10, provoz databáze pro web IKEA FAMILY, kampaně a kontrola kvality dat v databázi členů IKEA FAMILY; brainz.cz s.r.o., Fibichova 13/2, 130 00 Praha 3, provoz webových stránek IKEA FAMILY; IKEA IT AB, P.O. Box 700, SE- 343 81 Älmhult, Švédsko, provoz databáze nákupů členů IKEA FAMILY; Apsis Sweden AB, Stormgatan 11, 211 20 Malmö, Švédsko, rozesílání newsletterů. V rámci regionální organizace IKEA budou vaše data zpracovávána určenými zaměstnanci IKEA Česká republika, s. r. o., IKEA Bratislava, s. r. o., Ivanská cesta 18, 821 04 Bratislava, Slovensko a IKEA Lakberendezési Kft., Örs vezér tér. 22, H-1148 Budapest, Maďarsko.

V případě udělení souhlasu se zasíláním obchodních sdělení prostřednictvím elektronického kontaktu (např. e-mail anebo SMS) v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb. anebo poštou souhlas udělujete na dobu do jeho odvolání, nejdéle však po dobu vašeho členství v klubu IKEA FAMILY. Souhlas lze kdykoliv odvolat na adrese: Privacy officer, IKEA Česká republika, s. r.o., Skandinávská 15a, 155 00 Praha 5-Zličín.

Používáme cookies, abychom mohli upravit naše stránky tak, aby vám co nejvíce vyhovovaly. Pokud budete naše stránky nadále používat bez toho, že byste si změnili nastavení, budeme to považovat za váš souhlas s používáním cookies na stránkách IKEA.

Ochrana osobních údajů Více informací o cookies

OK